Swedish Learning Awards

Ta möjligheten att mäta era utbildningsatsningar mot de bästa i Sverige. Samtidigt får ni ett unikt tillfälle att träffa och inspireras av de just nu skarpaste utbildningsavdelningarna, leverantörerna och innovativa lösningarna. Juryn består av personer med gedigen kompetens och erfarenhet från både beställar- och leverantörssidan.

 

Vilka utbildningar har bästa pedagogiken? Känner du en eldsjäl? Har ni genomfört en stor och lyckad kompetenssatsning? Är er digitala utbildning den mest effektiva?

 

Till Swedish Learning Awards webb

 

Swedish Learning Awards

 

Swedish Learning Awards syftar till att rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer. Tävlingen ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. En placering i Swedish Learning Awards ska bäras med stolthet och inspirera andra. Företag och organisationer ska uppleva effekten av utbildning när den är som bäst.

TRÄFFAR

 

Hjärtat i nätverket är våra träffar. Vi träffas sju gånger om året och fördjupar oss inom utbildning, förändring och lärande.

 

Läs mer om våra träffar här

MEDLEMMAR

 

Våra medlemsföretag spänner över en rad olika brancher, från offentlig till privat sektor. Det gemensamma är utbildning och förändring av stora målgrupper.

SWEDISH LEARNING AWARDS

 

Vi anordnar den stora tävlingen Swedish Learning Awards.

OM SLA

 

Swedish Learning Association är ett ideellt drivet nätverk. Möt styrelsen här.