Nu är det dags för Swedish Learning Awards!


OBS! Tidsplanen för Swedish Learning Awards flyttas fram. Orsaken är att vi vill ge fler möjlighet att delta i tävlingen. Perioden för bidragsinlämningen har inte varit optimal och vi vill gärna få in fler bidrag för att genomföra en så kvalitativ tävling som möjligt.


Tävlingen syftar till att rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer.


Kategorierna är:


Bästa kompetensinsats

Bästa innovation

Bästa utbildningsavdelning/akademi


Swedish Learning Awards ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. En placering i Swedish Learning Awards ska bäras med stolthet och inspirera andra. Företag och organisationer ska uppleva effekten av utbildning när den är som bäst.


Fram till prisutdelningen i april 2022 då segrarna koras sker följande aktiviteter:"Utmärkelsen gav oss ett erkännande och en bekräftelse på att vår verksamhet verkligen gör skillnad. Och det stärkte vår avdelnings status inom myndigheten."


Arbetsförmedlingen i kategorien "Enastående insats"

"En vinst genererar snabbt en miljon i intäkter."


Nils Carlberg, Promise

"Priset var ett personligt erkännande för oss som arbetar med de här frågorna. Ännu viktigare var att priset födde en stolthet i hela organisationen och vikten av kompetensutveckling hamnade högre upp på agendan."


Anna-Maj Melin, PostNord