Rösta fram årets eldsjäl!


Årets eldsjäl inom lärande är en speciell kategori i årets Swedish Learning Awards.

Den utmärkelsen går till en individ som verkligen brinner för lärande och utveckling och som ger av sin tid och engagemang och delar med sig till andra.

Tre finalister har valts ut bland de nominerade personerna.

Röstningen är avslutad

Vinnaren presenteras den 20 september på Learning Conference i Stockholm


Finalisterna är:


Christoffer Levak
Coca Cola Europacific Partners

Christoffer delar med sin outtröttliga energi kunskap och för samman olika branscher och kollegor för lärande och nätverksmöjligheter. Hans förmåga att förenkla komplexa koncept gör att han sticker ut som en exceptionell kommunikatör. Sammantaget gör Christoffers passion och engagemang honom värd att kallas "Årets Eldsjäl".
 

 

Linnea Sjögren
Linnea Sjögren Utbildning

Linnea nomineras till Årets eldsjäl för sitt engagemang med att generöst bjuda in och bjuda på sig själv och sin kompetens. Linnea skapar med sitt pedagogiska och metodiska sätt en trygghet i lägga modet i andras knä att prova på egen hand. Linnea lyckas entusiasmera genom skärm och genom hörlurar och hon skapar relationer över sociala plattformar som färdas långt, likt ringar på vatten.

 

Mikael Vedin
Skatteverket

Med övertygelse, förankring i forskning, engagemang och ett stort intresse för lärande i alla dess former är Mikael en riktig eldsjäl för lärande. Han är alltid beredd att utmana invanda traditioner och rutiner för att vända och vrida på sammanhangen, för att hitta de bästa och mest effektiva formerna för lärande på jobbet. Han är en aktiv omvärldsbevakare som intresserar sig mycket för att undersöka bakgrund, orsaker och teorier bakom olika metoder, verktyg och inriktningar kring arbetsplatslärande.

 

Vi i huvudjuryn Jeanette Almberg-Paravati och Kristina Mehler vill tacka alla ni som både har hjälpt att sprida information om awardsen, alla ni som har nominerat bidrag samt alla medlemmar i Jurygrupperna.

Hoppas vi ses under finalistpresentationerna den 31 augusti och självklart på  Learning Conference 20-21 september där vi firar alla vinnarna av årets Swedish Learning Awards.

 

Jeanette & Kicki