Swedish Learning Awards


Swedish learning awards syftar till att rikta strålkastarna mot Sveriges bästa utbildningsköpare, lösningar och leverantörer. Tävlingen ska föra den svenska utbildningsbranschen framåt när det gäller genomslagskraft, idéhöjd, kvalitet och teknik. En placering i Swedish Learning Awards ska bäras med stolthet och inspirera andra. Företag och organisationer ska uppleva effekten av utbildning när den är som bäst.

I årets tävling kommer vinnare att utses i åtta kategorier lärinsatser:
- Årets Innovation
- Årets Kompetensavdelning
- Årets Kompetensinsats
- Årets Digitala produktion
- Årets VR satsning
- Årets Podd
- Årets Upskill/reskill
- Årets Mikrolärande

Bidrag kommer att bedömas utifrån insatsens:
- Koppling till mål
- Verksamhetsnära utformning
- Pedagogisk design
- Kontextuella genomförande
- Huvudfokus är insatsens nytta och effektivitet för organisationen, inklusive verksamhetsnytta, resultat och eventuella andra positiva effekter.

I tävlingen kommer även vinnare att utses i kategorin:
Årets kompetensavdelning
Bidrag inom den kategorin kommer att bedömas utifrån kompetensavdelningens:
- Lyhördhet för organisationens behov
- Effektivitet i arbetssätt
- Ändamålsenliga lösningar
- Resultat
- Huvudfokus är kompetensavdelnings betydelse för organisationen avseende verksamhetsnytta, resultat och eventuella andra positiva effekter. - Kompetenssavdelningen ska bedriva sin verksamhet med bas i Sverige.

Årets eldsjäl inom lärande
Årets eldsjäl inom lärande är en speciell kategori. Den utmärkelsen går till en individ som verkligen brinner för lärande och utveckling och som ger av sin tid och engagemang och delar med sig till andra. Se video på de tre utvalda finalisterna nedan och lägg din röst! 

Finalisterna i de olika kategorierna presenteras 14 juni.

Segrarna presenteras på Learning Conference i Stockholm 18 september.

Läs mer här om Learning Conference!Finalisterna presenteras kl 15.00 den 14 Juni - klicka här för att komma rakt in i teams-mötetKlicka här för att rösta på Årets eldsjälKlicka här för att rösta på årets eldsjäl
ADRESS
c/o Kristian Åsberg
SKOLVÄGEN 1
245 62 Hjärup
info@swelearn.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram