Alla jurygrupper är tillsatta...

Ta chansen och få inblick i Sveriges vassaste satsningar inom lärande och kompetensutveckling! 

Nu är det åter dags för Swedish Learning Awards och du som medlem i SLA eller Promise erbjuds härmed exklusivt möjligheten att få en av de åtråvärda platserna i juryarbetet. Vinnarna utses på Learning Conference i Stockholm 20 september 2023.

 

Varje jurygrupp har max fem deltagare med representanter från bland annat Swedish Learning Association och Promise. Det här är en möjlighet för dig eller dina kollegor att få en djup insikt i kompetensutvecklings- och utbildningsinitiativ från företag och organisationer i hela Sverige.

 

I juryarbetet kommer du främst att arbeta tillsammans med andra skickliga och erfarna personer som arbetar med kompetensutveckling och utbildning men även med ett antal representanter från några av Sveriges bästa leverantörer och utbildningsanordnare.

 

Juryarbetet startar i slutet av maj. Jurygrupperna organiserar själva sitt arbete efter det och har till och med den 28 augusti på sig att slutföra sin bedömning. I jurygruppen arbetar ni under full konfidentialitet och utvärderar inkomna nomineringar efter fastslagna kriterier. Grupperna sätts samman för att undvika jävsituationer.

 

Ni utser en ledare i respektive jurygrupp som sköter kontakten med huvudjuryn. Efter att ni gått igenom de nominerade bidragen utser ni tre finalister samt vinnarna. Dessa finalister presenteras på ett event i början av september, och kommer sedan med spänning se fram emot Swedish Learning Awards final där vinnarna koras 20 september 2023. Gruppens resultat rapporteras till huvudjuryns ordförande som är den enda som fram till prisutdelningen känner till alla gruppers resultat.

 

Som belöning, förutom att du får ta en insyn i det bästa av lärandeinsatser i Sverige idag, får du en gratis middagsbiljett till galan på kvällen.

 

För att vara aktuell som jurymedlem skall du arbeta aktivt med lärande och kompetensutveckling i din verksamhet idag.


Kommentarer om juryarbetet från tidigare jurymedlemmar:


"Det mest givande med juryarbetet var insynen i olika projekt, möjligheten att knyta kontakter, samtalen kring bedömningarna av de olika bidragen"


"Kul att få se vad som händer ute i utbildningsvärlden och jättekul att få jobba tillsammans med ett gäng jättekompetenta människor."Med vänliga hälsningar

Huvudjuryn

Jeanette Almberg-Paravati och Kristina Mehler