Delta i juryarbetet!


Ta chansen och få inblick i Sveriges vassaste satsningar inom kompetensutveckling! 


Nu är det åter dags för Swedish Learning Awards och du som medlem i SLA eller Promise erbjuds härmed exklusivt möjligheten att få en av de åtråvärda platserna i juryarbetet. Vinnarna utses 27 april 2022.


Varje jurygrupp har max fem deltagare med representanter från bland annat Swedish Learning Association och Promise. Det här är en möjlighet för dig eller dina kollegor att få en djup insikt i kompetensutvecklings- och utbildningsinitiativ från företag och organisationer i hela Sverige.


I juryarbetet kommer du främst att arbeta tillsammans med andra skickliga och erfarna personer som arbetar med kompetensutveckling och utbildning men även med ett antal representanter från några av Sveriges bästa leverantörer och utbildningsanordnare.


Juryarbetet startar vecka 3 nästa år med en inledande telefonkonferens för samtliga jurymedlemmar. Jurygrupperna organiserar själva sitt arbete efter det och har till och med den 11 mars på sig att slutföra sin bedömning. I jurygruppen arbetar ni under full konfidentialitet och utvärderar inkomna nomineringar efter fastslagna kriterier. Grupperna sätts samman för att undvika jävsituationer.


Ni utser en ledare i respektive jurygrupp som sköter kontakten med huvudjuryn. Efter att ni gått igenom de nominerade bidragen utser ni fem finalister samt vinnarna. Dessa finalister presenteras på ett event 31 mars, och kommer sedan med spänning se fram emot Swedish Learning Awards final där vinnarna koras 27 april 2022. Gruppens resultat rapporteras till huvudjuryns ordförande som är den enda som fram till prisutdelningen känner till alla gruppers resultat.


För att vara aktuell som jurymedlem skall du arbeta aktivt med lärande och kompetensutveckling i din verksamhet idag.


ANMÄL DITT INTRESSE HÄR SENAST DEN 15 JANUARI!


Välkommen att anmäla ditt intresse via anmälningsformuläret. Har du frågor ställer du dem till jury@swelearn.se

Observera att en anmälan inte garanterar en plats i juryarbetet utan avgörs av antal anmälningar och med hänsyn till att inga jävsituationer uppstår. Besked om du är utvald till juryarbete lämnas senast den 17 januari.Kommentarer om juryarbetet från tidigare jurymedlemmar:


"Det mest givande med juryarbetet var insynen i olika projekt, möjligheten att knyta kontakter, samtalen kring bedömningarna av de olika bidragen"


"Kul att få se vad som händer ute i utbildningsvärlden och jättekul att få jobba tillsammans med ett gäng jättekompetenta människor."Med vänliga hälsningar

Huvudjuryn